Vores boliger

Alle vores boliger ligger i Storkøbenhavn. De er valgt på grund af deres beliggenhed, nærhed til offentlig transport, parkeringsmuligheder og boligens faciliteter.

Vores boliger har mellem 1 og 3 soveværelser. Alle boliger er møblerede i nordisk let stil. Uanset om du vælger et hus, rækkehus, villalejlighed eller en lejlighed er du sikker på, at boligen er indflytningsklar. Alle vores boliger har smart-tv, wifi, køkkenudstyr, dyner, puder mv. Vi leverer også en indflytningspakke med linned, håndklæder, vasketabs mv. 

Brønshøj

Vi har flere lejligheder i Brønshøj – både i Husum-enden og Vanløse-enden. Vores boliger ligger tæt på indkøb og med nem adgang og parkering af bil.

Dyssegård

Vi har en enkelt bolig i Dyssegård. Den ligger tæt på Vangede Station og indkøbsmuligheder.

Frederiksberg

Vi har boliger i det meste af Frederiksberg (postnummer 2000). De ligger alle 200-700 meter fra metro (Axel Møllers Have, Frederiksberg. St. og Lindevang St.) eller S-tog og med flere busruter endnu tættere på. Det er muligt at tilkøbe parkering til flere af lejlighederne. Der er indkøbsmuligheder i gåafstand til de fleste boliger.

Gentofte

Vores boliger i Gentofte ligger tæt på offentlig trafik og med lynhurtig adgang til de store indfaldsveje og motorvejen.

Glostrup

Vi har boliger på Edithsvej og Østbrovej, der begge ligger tæt på Glostrup Shoppingcenter, hvor der er meget gode indkøbsmuligheder. Der er adgang til parkering i forbindelse med boligerne og 200-500 meter til Glostrup S-station. Boligerne ligger tæt på Roskildevej - men langt nok fra til ikke at være plaget af trafikken.

Ishøj

Vi har en enkelt bolig i Ishøj. Boligen har parkeringsmulighed, og det er tilladt at holde hund og kat. Der er cirka 500 meter til Ishøj st. og Ishøj Bycenter, hvor der er mange indkøbsmuligheder.

København K

Det er noget helt særligt at bo i Indre by - og især i den gamle middelalderby, hvor næsten alle gader og bygninger har en særlig historie. Alle vores lejligheder ligger i gåafstand til bus, metro eller S-tog. Til gengæld kan vi ikke tilbyde fast parkeringsplads. Mange af vores lejligheder har tilladelse til kat og hund.

København N

Vi har pt. kun få boliger på Nørrebro. Men til gengæld ligger de lige midt i alt med gåafstand til både metro, bus og indkøbsmuligheder. Og der er husdyrstilladelse.

København S

Vi har boliger i Sundbyøster og ved Bella Centret. Begge områder er kendetegnet ved let adgang til offentlig transport og rigtig gode indkøbsmuligheder.

København V

Vores boliger ligger på Skelbækgade i gåafstand til Dybølsbro St. og København H Metro. Eller i Oehlenschlaegersgade med gåafstand til flere buslinjer, Frederiksberg Allé Metro og Enghave Plads Metro. Der er mulighed for at tilkøbe parkeringsplads til flere af vores Lejligheder på Vesterbro. Vores lejligheder ligger i gå- eller cykelafstand til bydelens skoler – og der er Netto, Føtex og Coop 365 tæt på.

København Ø

På Østerbro har vi rigtig mange boliger, der både ligger tæt på f.eks. Svanemøllen St., Nordhavn St. og Vibenhus Runddel Metro samt har gode muligheder for at tilkøbe parkering. Næsten alle vores boliger på Østerbro har tilladelse til hunde og katte. Boligerne ligger godt placeret i forhold til indkøbsmuligheder.

Lyngby

Rødovre

Vi har boliger i den nordlige og sydlige del af Rødovre. Boligerne ligger tæt på Roskildevej og Slotsherrensvej, hvor der kører flere buslinjer. I begge områder er der adgang til parkering. Der er indkøbsmuligheder tæt på boligerne.

Søborg

Valby

Vores boliger i Valby ligger lige ved Ny Ellebjerg Station og tæt på indkøbsmuligheder.

Vallensbæk

Boligerne i Vallensbæk ligger allesammen tæt på Stationstorvets indkøbsmuligheder og Vallensbæk Station.

Vanløse

Alle vores boliger ligger nær en metrostation eller buslinje.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.