FAQ

I vores FAQ besvarer vi de spørgsmål, vi ofte får fra vores kunder. Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du behøver ikke at skifte adresse, når du er midlertidigt genhuset. Men du må gerne, hvis du har behov for det.

Du kan i de fleste tilfælde godt få en beboerlicens til området, når du er genhuset gennem Easy Housing. Der er også tilknyttet parkering til enkelte boliger.

Der er ikke tv-pakke, men der er smart-tv, wifi og gratis lån af Google TV og Chrome Cast.

Nej. Køkkenet er udstyret med almindeligt køkkenudstyr og service, samt viskestykker, karklude, opvasketabs mv. Og vores startpakke indeholder: Dyner, puder, sengelinned, håndklæder, opvasketabs, vaskemiddel osv. Vi kan også levere babypakke med seng, spiseudstyr, højstol og pusleplads.

Ja – i store træk. I din egen kommune kan du forvente, at hjemmehjælpen er den samme i indflytningsboligen som i din egen bolig. Kommunerne er gode til at hjælpe hinanden, når du skal have hjemmehjælp. Men hvis du flytter til en bolig i en anden kommune, kan du ikke være helt sikker på, at du får den samme hjælp, som du plejer.

Ja. Du skal kontakte din leverandør – fx. Falck, Flex trafik osv. Vi har gode erfaringer med, at handikakørslen er fleksibel, hvis du er genhuset.

Kontakt Easy Housing, så ser vi på det.

Du skal kontakte Easy Housing. Så finder vi ud af, om der skal repareres eller købes nyt.

Nej, du må ikke ændre på lejemålet. Så ingen huller i væggene.

Ja. Du kan indrette dig, som du har lyst, hvis du passer på vores inventar. Men møbler, der er fæstnet til gulv/væg mv. må ikke flyttes.

Du må naturligvis gerne medbringe og tilføje personlige effekter til boligen, så din genhusning bliver en god oplevelse. Vi vil dog gerne have, at du tager tingene med dig igen, når du flytter tilbage til din egen bolig.

Du kan få sendt din post og pakker til genhusningsboligen, hvis du bruger den som CO- adresse.

Små dyr som fugle, fisk, hamstere og marsvin er tilladt i alle boliger. Hunde og katte er tilladt i de fleste boliger. Tjek de forskellige boliger og se, hvad er gælder for netop din bolig.

Mange af vores boliger har handicapadgang – og nem adgang til parkering. Tjek de forskellige boliger her på siden og se, hvad der gælder for den bolig, du overvejer at flytte ind i.

Hovedparten af vores boliger er placeret tæt på metrostationer, S-togsstationer og de store buslinjer.

Hovedparten af vores boliger ligger i gåafstand til indkøb.

Ja. Hvis I genhuses i en anden kommune midlertidigt, kan jeres barn fortsætte i samme skole eller daginstitution.

Nej. Som udgangspunkt betaler dit forsikringsselskab for genhusningen. Easy Housing tager sig af kontakten til forsikringsselskabet – så betalingen går direkte mellem dem og os.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.