2 personer underskriver en lejekontrakt

Genhusning

Vandskade, brand, skimmelsvamp, renovering … årsagerne til akut genhusning er mange. Men noget går altid igen. Nemlig behovet for, at hjælpen kommer hurtigt og fokuseret.

Dit behov er det centrale for os. Vi ved af erfaring, at alle situationer og mennesker er forskellige. Derfor skal løsningerne også matches til den enkelte persons eller families behov – uanset om det handler om små og store praktiske detaljer, beliggenhed, lejeloven, forsikring eller økonomi. 

Vi møder dig med empati, forståelse og tålmodighed. På den måde sikrer vi, at genhusningen bliver så positiv en oplevelse som muligt i en svær situation. 

Læs mere om processen her.

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her.

radiator bliver repareres

Hurtig, fleksibel & effektiv

Vi handler hurtigt, fleksibelt og effektivt, når du akut har brug for en bolig. Vores løsninger er all-inclusive og transparente, så forsikringsselskabet ved, hvad de får og betaler for. 

Vi er specialister i genhusning og kender regler, procedurer, lovgivning mv. Derfor overtager vi kommunikationen vedrørende genhusningen med forsikringsselskabet, så du kan fokusere på alt det andet, der skal klares i den akutte situation. Det giver ro og tryghed for både dig og dit forsikringsselskab.

Vores lejligheder, rækkehuse og huse er...

Indflytningsklar

Alle boliger er møblerede i moderne nordisk stil. Der er køkkenudstyr og -service, wifi og smart-tv og gratis lån af Google TV/Chromecast. Ved indflytning får du en startpakke med dyner, puder, sengelinned, håndklæder, opvasketabs, vaskemiddel osv. Vi kan også levere babypakke med seng, spiseudstyr, højstol og pusleplads. Alle er forskellige. Det gælder også vores krav til en seng. Vi tilbyder gratis skift af blød/medium/hård topmadras, så du kan ligge optimalt.

I dit lokalområde

Vi ved, at beliggenhed er afgørende for, at hverdagen kan fortsætte med skole, børnehave og arbejde.

Dyrevenlige

Vi tillader kæledyr som hunde og katte i mange af vores boliger. Smådyr er tilladt i alle boliger.

Handicapvenlige

De fleste af vores boliger er i stueplan eller har elevator, der sikrer adgang for gangbesværede.

Serviceret af vicevært

Vi kommer og fikser problemerne, når de opstår.

Nemme at flytte ud af igen

Når egen bolig er udbedret, pakker I jeres personlige ejendele sammen og flytter ud af genhusningsboligen. Eventuel malerarbejde, reparationer osv. står Easy Housing for efter aftale med forsikringsselskabet.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.